ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

22230 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: 11ο Χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού, ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Καλλιθέα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310755579,2310755580
Κινητό: -
Τ.Κ.: 54500
Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Fax: 2310754190
Υπεύθυνος: ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.nerantzakis.com
H εταιρεία Νεραντζάκης Α.Ε. είναι μία κατά κύριο λόγο εξαγωγική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων συσκευασιών από το 1998. Στα πρώτα χρόνια της λειτούργησε ως Ομόρρυθμη Εταιρεία και με σταθερά βήματα το 2004 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία χωρίς όμως να χάσει τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Ιδρυτής της Εταιρείας είναι ο κ. Νεραντζάκης Παναγιώτης και το σύνολο των μετοχών της εταιρείας κατέχει η οικογένεια Νεραντζάκη. Από το 2018 η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε ιδιοκτ...
22230 Επισκέπτες:

11ο Χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού, ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη

22230 Επισκέπτες:

H εταιρεία Νεραντζάκης Α.Ε. είναι μία κατά κύριο λόγο εξαγωγική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων συσκευασιών από το 1998. Στα πρώτα χρόνια της λειτούργησε ως Ομόρρυθμη Εταιρεία και με σταθερά βήματα το 2004 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία χωρίς όμως να χάσει τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

Ιδρυτής της Εταιρείας είναι ο κ. Νεραντζάκης Παναγιώτης και το σύνολο των μετοχών της εταιρείας κατέχει η οικογένεια Νεραντζάκη.

Από το 2018 η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας καλύπτουν 5.500 τετραγωνικά μέτρα σε έκταση 16.500 τετραγωνικών μέτρων.

Κύρια δραστηριότητα της είναι η παραγωγή εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας και σακούλας που προορίζονται κυρίως για βιομηχανίες αλλά και για λιανικό εμπόριο.

Ο μεγαλύτερος όγκος παράγωγης της εταιρείας προορίζεται για εξαγωγή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε τρίτες χώρες με το ποσοστό των εξαγωγών να αποτελεί το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Με γνώμονά μας την ποιότητα και την προσθήκη αξίας στα προϊόντα των πελατών μας, καλύπτουμε ένα αξιόλογο εύρος συσκευασιών, τόσο για βιομηχανικές χρήσεις, όσο και για τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου.

Η γκάμα προϊόντων μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εύκαμπτων συσκευασιών σε φιλμ πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE), πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE), πολυπροπυλενίου (PP), βιοαποικοδομήσιμου κομποστοποιημένου υλικού (BIO COMPOST) καθώς και από ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο για συσκευασίες βιομηχανικής και λιανικής χρήσης.

Κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η εταιρεία μας καθώς και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας και καταλληλότητας όπως:

  • Πιστοποίηση της εταιρείας μας κατά ISO 9001:2015
  • Πιστοποίηση καταλληλότητας επαφής με τρόφιμα από τους προμηθευτές μας για την πρώτη ύλη που προμηθευόμαστε.
  • Πιστοποίηση του τελικού μας προϊόντος από τα εργαστήρια της εταιρείας Agrolab RDS (ανεξάρτητα εξωτερικά εργαστήρια) σύμφωνα με τους Κανονισμούς (EK) 10/2011, (ΕE) 1935/2004 και Κανονισμός 2023/2006.
  • Πιστοποίηση συμμόρφωσης υλικών BIO COMPOST σύμφωνα με το πρότυπο «OK COMPOST» της TUV AUSTRIA.

Σακούλες, Πλαστικές σακούλες ,Σακούλες πλαστικές ,Υλικά συσκευασίας ,Πλαστική συσκευασία, Πλαστικά, Βιομηχανία πλαστικών, Θεσσαλονίκη σακούλες, σακούλες πάγου, pellet, σακούλες φυτοχώματος ,Αμπαλάζ, Νεραντζάκης Παναγιώτης, Φαρμακείου σακούλες, Super Market σακούλες, συσκευασία, αρτοποιεία σακούλα, Παγοσακούλες, κομποστοποιήσιμη σακούλα, βιοαποικοδομήσιμη σακούλα, ανακυκλωμένη σακούλα, ανακύκλωση, ανακυκλωμένη σακούλα, stretch film ενσίρωσης, στρετς φιλμ ενσίρωσης, φιλμ περιτύλιξης ενσίρωσης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΣ
ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, PELLET
ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
22230 Επισκέπτες:

11ο Χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού, ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Καλλιθέα
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310755579,2310755580

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: