ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

Διεύθυνση - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Διεύθυνση: 11ο Χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού, ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Καλλιθέα Τ.Κ. - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τ.Κ.: 54500
Περιοχή - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Τηλέφωνο - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τηλέφωνο: 2310755579,2310755580 Fax - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Fax: 2310754190
Κινητό - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κινητό: - E-mail - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ E-mail: info@nerantzakis.com
Υπεύθυνος - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Υπεύθυνος: ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ιστοσελίδα:
Σακούλες,Πλαστικές σακούλες,Σακούλες πλαστικές,Υλικά συσκευασίας,Πλαστική συσκευασία,Πλαστικά,Βιομηχανία πλαστικών,Θεσσαλονίκη σακούλες,σακούλες πάγου, pellet, σακούλες φυτοχώματος ,Αμπαλάζ,Νεραντζάκης Παναγιώτης,Φαρμακείου σακούλες,Super Market σακούλες,συσκευασία,αρτοποιεία σακούλα. Η εταιρία ΑΜΠΑΛΑΖ ιδρύθηκε το 1997 με τη μορφή της ΟΕ και δραστηριοποιείται έκτοτε δυναμικά στο χώρο της πλαστικής σακούλας. Οικογενειακή επιχείρηση, πολλά υποσχόμενη, σύντομα (2005) θα αλλάξει μορφή και θα πάρε...
Επισκέπτες: 7097

ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

Σακούλες,Πλαστικές σακούλες,Σακούλες πλαστικές,Υλικά συσκευασίας,Πλαστική συσκευασία,Πλαστικά,Βιομηχανία πλαστικών,Θεσσαλονίκη σακούλες,σακούλες πάγου, pellet, σακούλες φυτοχώματος ,Αμπαλάζ,Νεραντζάκης Παναγιώτης,Φαρμακείου σακούλες,Super Market σακούλες,συσκευασία,αρτοποιεία σακούλα.

Η εταιρία ΑΜΠΑΛΑΖ ιδρύθηκε το 1997 με τη μορφή της ΟΕ και δραστηριοποιείται έκτοτε δυναμικά στο χώρο της πλαστικής σακούλας. Οικογενειακή επιχείρηση, πολλά υποσχόμενη, σύντομα (2005) θα αλλάξει μορφή και θα πάρει την σημερινή της ως ΑΕ (Νεραντζάκης Παναγιώτης & ΣΙΑ ΑΕ), αλλά θα κρατήσει αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα καθώς οι μέτοχοί της είναι μέλη της οικογένειας.

Με χιλιάδες επιλογές και ευελιξία στις παραγγελίες, η εταιρία ΑΜΠΑΛΑΖ προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης σακούλας που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Ο πελάτης μας μπορεί να επιλέξει τις διαστάσεις, το χρώμα, το τυπωμένο σχέδιο της αρεσκίας του και φυσικά την πρώτη ύλη της σακούλας.

Οι πρώτες ύλες διακρίνονται σε Πολυαιθυλένιο (PE) και Πολυπροπυλένιο (PP), τα οποία απευθύνονται τόσο σε βιομηχανίες όσο και σε κλωστοϋφαντουργίες και βιοτεχνίες ετοίμων ενδυμάτων, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και μία τρίτη γραμμή παραγωγής αυτή του Χαρτοπλάστ για βιομηχανίες, φούρνους, φαρμακεία, super markets, κ.ά.

Η εταιρία ΑΜΠΑΛΑΖ πέρα από τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα της πλαστικής σακούλας, δραστηριοποιείται και στον τομέα του χαρτιού. Ο πελάτης μας μπορεί να βρει σε μας χαρτόνια και πόστερ αφής.

Σε μια έκταση 4 στρεμμάτων από την οποία 2.000 m2 καταλαμβάνουν οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η εταιρία ΑΜΠΑΛΑΖ διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα κατά ISO 9001:2008, καθώς και από το Γενικό Χημείο του κράτους για τις σακούλες τροφίμων, ώστε να εξυπηρετεί τόσο την εγχώρια αγορά όσο και αυτή των Βαλκανίων.